Over BesteTips.net

Het idee van BesteTips.net is je meteen zonder omhaal de BesteTip te geven met daarna een korte toelichting. Als je geïnteresseerd bent in achtergrondinformatie of wilt weten op welke grond ik de tip baseer, kun altijd verder je terecht in het slotgedeelte van het artikel. Daar vind je dan informatie met internetadressen waarmee tot je eigen oordeel kunt komen.

Naam

Het zou wellicht wat bescheidener klinken als deze webstek MijnBesteTips zou heten. Maar dat is niet het idee van deze website. Want ik zet hier alleen maar tips op, waarvan ik het idee heb, dat het hier om hele goede tips gaat die je elders niet vind, of althans niet in de context waarin ik ze plaats. Ik ben absoluut geen expert, maar wel een intensieve slimme apparaat-gebruiker, die buitengewoon geïnteresseerd is in dingen die gewoon werken. En daar lees ik graag computerbladen voor of struin ik website af, om informatie te vinden waar je wat mee kunt. De zoektocht begint vaak met het idee, dat een probleem toch simpel en goedkoop op te lossen moet zijn. En het lijkt erop dat dat ook altijd ook zo is.

De beste tips?

Zijn het unieke tips, niet elders te vinden op het net? Het zou maar zo kunnen, ik sluit het niet uit. Soms lijkt het wel, alsof ik de enige ben die zich iets afvraagt op internet (dat heeft iedereen vast wel eens). Maar eigenlijk altijd is er wel iemand te vinden die ook zijn wenkbrauwen fronste bij een bepaalde oplossing en dacht: dit kan niet waar zijn, hoe zit dit echt?

Zijn het daarmee de beste tips? Het zijn in elk geval tips, waarvan ik zelf vind, dat het de beste tips zijn en dat ze zo goed zijn, dat ik ze kan delen met mijn vrienden. Voor hen “noteer” ik ook eigenlijk deze tips. En voor mijzelf: zo kan ik zelf ook even terugkijken hoe het ook al weer zat. Maar voel je welkom om je als een van mijn vrienden te beschouwen en je voordeel te doen met de tips die ik heb opgeschreven.

Tot slot

Mocht je op zoek naar plekken op het web waar je  meer zelf een keus kunt maken, dan heb ik nog wel goede tips voor je, en wel de beste:  geweldige goudmijnen van informatie zijn voor mij SchoonePC en Gizmo’s Freeware.

Adriaan

P.S. Als je nog tips voor mij hebt, aanvullingen of verbeteringen, dan kun je die sturen naar Adriaan in combinatie met bestetips.net d.m.v. het apenstaartje (zo omslachtig vermeld om  e-mail van robots en andere onpersoonlijke wezens te voorkomen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s